Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski niedawno zadzwonil do mnie moj man z pracy i powiedzial,zebym zajrzala do aparatu bo tam ma dla mnie niespodzianke,ktora zrobil dzis rano jak spalismy z GabisiemOto ona juz wywolana

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
hehe dobre!!
dzieci to maja pozy i minki niezle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wera1517 mam kilka takich foci a na jednej nawet Gabis ma wlozony gleboko palec w otwor nosowy -wyglad nieziemski ale nie nadajacy sie do publikacji hehehe Pozostanie w albumie rodzinnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Znalazlam na finnie to cos do skakania jak ktos chce skorzystac www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=33130054 za 500kr
NANA musi wygladac niezle heh tylko jak on do takiej malej dziurki od nosa paluszka wsadzil hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A zebym to ja wiedziala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Nana76 tez o tym czytalam u nas to sie potwierdzilo tylko syn mial kolki, dwie corcie nie.
Olivus moj maz mogl skorzystac z 2 tygodniowego urlopu nie platnego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zajefajny ten skoczek i poluje na takiego ale jak daleko to Skien od Oslo?Poluje tez na niedrogi bujaczek automatycznie bujany lub fotelik z taka funkcja Jakby ktoras z Was cos wiedziala to bede wdzieczna za cynk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
poczta mozna to wyslac mysle chyba... a wychodzi 150km na googlemaps do Skien.
ale jak nowe kosztuje 1500 to sie oplaca to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Gdybym znala jezyk na tyle by do tej osoby napisac to spytalabym czy jeszcze jest aktualne i ile wyjdzie dodatkowo za wysylke Ale,ze czlek kaleki w komunikacji obcojezycznej to nic z tegoPewnie bedzie jeszcze nieraz okazja-ja lookam codziennie na fina szukajac tych produktow co napisalam wyzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
NANA widzialam juz kilka zdjec z udzialem Twojego synka, zabawnie wychodzi na nie ktorych fotkach bedzie mial super pamiatke Ja corci robie tych zdjec, narazie wszystkie takie podobne do siebie, nie ma zadnego smiesznego ale bede probowac dalej
A tego skoczka mam, Emma dostala od cioci po jej synku, skakal w nim on i nawet nasze wtedy dwu letnie corki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok